Mallistomme

Alustavan suunnitelman mukaan olemme tuomassa aluksi markkinoille kaksi eri versiota Arduno-silmälaseista.

Suunnitelmissa on mahdollisen menestyksen myötä tuoda myös muita malleja tarjolle, mutta se riippuu paljon siitä, kuinka hyvin näitä laseja ostetaan. Jos suosiota kuitenkin löytyy, tulemme ehdottomasti suunnittelemaan erilaisia versioita näistä laseista, ja meillä on jo valmiiksi muutamia ideoita näihin uusiin malleihin.

Tällä hetkellä olemme kuitenkin tuomassa seuraavat kaksi versiota ensiksi ulos:

Arduno Basic: Nämä ovat nimensä mukaisesti ne normaalit lasit, joissa emme kuitenkaan ole mitenkään säästäneet laadussa tai toiminnassa. Nämä lasit toimivat kuten olemme etusivulla puhuneet, ja auttavat näkemään vihut ja muut pikselit selkeästi ja helposti ruudulta kuin ruudulta. Nämä silmälasit ovat ensisijaisesti suunniteltu pelaajille, joiden tärkein tavoite on saada selvä etu peleissä, ja päästä näin aivan uusille tasoille. Halusit sitten nousta prestige tasoja tai ladderia ylös pronssilta hopealle, nämä lasit auttavat sinua.

Arduno Shield: Nämä ovat edellisistä laseista hieman paremmat versiot. Niiden suurin ero on siinä, että ne suojaavat samalla myös silmää, erityisesti kirkkailta valoilta ja näytön rasittavalta vaikutuksilta silmässä. Näissä silmälaseissa on kaikki edellisen mallin peliedut, mutta lisäksi ne mm. suodattavat sinisen valon pääsyä silmiin, jonka avulla silmät eivät väsy niin nopeasti, ja päänsärkyjä ei tule niin helposti. Tämä auttaa sitten mm. treenaamaan pelejä pidempään, ja täten kehittymään.

Tulevia malleja

Meillä on tällä hetkellä mielessä joitakin muutoksia, joita voimme laittaa seuraaviin malleihin jos näille laseille löytyy suosiota. Ideoina on mm.

  • Arduno silmälasit omilla vahvuuksilla
  • Lasit jotka toimisivat myös 3D -peleissä ja videoissa
  • Joustavat kehykset omaavat lasit, jolloin ne eivät painaisi yhtään.
  • ja pari muuta vielä salassa pidettävää ideaa.

Toivottavasti tämä sivu antoi sinulle hyvän kuvan Arduno -mallistosta, ja helpottaa valintaasi sopivien lasien suhteen.